Pizza Roskilde - Oplev og smag byens bedste take away

Når den store eller lille sult melder sig, og det eneste du kan tænke på er at sætte tænderne i en sprød, italiensk pizza eller en cremet pastaret, er vi, hos Marcella Pizza, parate til at tilberede lækker take away til dig, som du kan nyde, hvor du vil, hvornår du vil. 

pizza Roskilde

Vores restaurant er centralt beliggende i Roskilde på Skomagergade 40, og du kan derfor enten tage din familie og venner under armen og besøge vores autentiske, italienske spisested, men du er også mere end velkommen til at bestille vores lækre retter som take away, hvis du ønsker at nyde maden hjemme hos dig selv på bedste vis.

I vores restaurant i Roskilde kan vi danne rammerne for en hyggelig familiemiddag, hvor der helt sikkert vil være en pizza for enhver smag. Hos Marcella Pizza serverer vi de bedste pizzaer og andre italienske fristelser, der møder de nordiske traditioner. Derfor kan du være sikker på at blive mødt af en udsøgt smagsoplevelse, hvad end du nyder din mad i restauranten eller som take away.

Vi serverer udelukkende mad baseret på friske råvarer, som endda kan være hentet fra Italien for den traditionelle, autentiske smag. Hos os er kvaliteten i højsædet både med hensyn til vores råvarer, men også i form af vores charmerende og venlige personale, der ønsker at give dig og dine gæster en gastronomisk, gæstfri og hyggelig oplevelse i Roskilde.

Vores udvalg af det bedste fra Italien

På vores menukort finder du alle de italienske klassikere, men vi byder også på fortolkninger, så du kan udvide din smagshorisont og blive overrasket over nye, originale smage. Hvad end du spiser i vores restaurant eller bestiller take away, kan du tilgå hele udvalget på vores menukort

I vores bistro går vi meget op i at kunne mætte alle munde, og derfor har vi et bredt sortiment med et udvalg af alt fra salater, forretter, pizza og pasta i forskellige variationer. Kast dig ud i at smage lidt forskelligt fra vores menukort, så du kan finde dine favoritter, når du skal bestille det bedste take away hos os i Roskilde. 

Er du til en frisk salat som starter, tilbyder vi bl.a. både insalata verde med avocado og dressing, caprese salat med friske tomater og basilikum pesto eller en salat med den populære, cremede italienske ost burrata.

Vores udvalg af autentiske forretter består af den klassiske bruschetta, diverse pankopanerede fristelser såsom panzzarotti og arancini eller vores to udgaver af frit med enten calamari eller mozzarella.

Til hovedret kan du bestille take away i form af en sprød, traditionel pizza eller tilberedt som calzone. En pizza fra Marcella indeholder de bedste råvarer såsom tomatsauce, mozzarella, parmaham eller prosciutto cotto, soltørrede tomater og rucola. Desuden serveres enhver pizza fra vores restaurant med basilikum og jomfru olivenolie. 

Er du mere til en dampende, varm lasagne, en spaghetti bolognese eller cremet carbonara eller en risotto, kan du sætte tænderne i din favorit pastaret, der serveres med det bedste brød. Alle retterne indgår både i sortimentet, hvis du spiser i vores restaurant i Roskilde eller, hvis du bestiller som take away.

Middagsselskab i Roskilde

Kunne du og dit selskab på minimum fire personer tænke jer en aften fuld af alt det bedste pizza fra Italien og med mulighed for at drikke nøjagtigt alt det husets vin, øl og sodvand, I kunne tænke jer, så bør I uden tvivl prøve vores koncept “all you can eat and drink”.

Læs mere om Italiensk Pizza her

Konceptet har en varighed på 2 timer og koster bare 325 kr. pr. person. Hermed får hele selskabet mulighed for at klemme alt det pizza ned, der er muligt samt at få genopfyldninger på alle de drikkevarer, vi tilbyder. Dette kræver selvfølgelig, at I spiser i vores restaurant i Roskilde og ikke bestiller take away. 

Vores åbningstider

Kontakt os