Italiensk restaurant i Roskilde - Et autentisk spisested

Når du besøger Marcella i Roskilde, er du garanteret italiensk gastronomi på et spisested i charmerende omgivelser. Vi tilbyder både italienske klassikere som pizza og pasta, men har også nyfortolkninger på menuen.

pizza Roskilde

Hos Marcella er du sikker på at få serveret italiensk mad på en restaurant i Roskilde i højeste kvalitet. Vi bruger udelukkende friske og autentiske råvarer, når vores kokke sammensætter og tilbereder maden. Nogle af råvarerne er endda hentet direkte hjem fra Italien til vores spisested i Roskilde. 

Vores spisested danner de perfekte rammer for en hyggelig aften i selskab med hele familien, venner og kollegaer på ægte italiensk manér.

Udforsk menukortet

Du kan være sikker på at finde en eller flere retter på menukortet, som vil tilfredsstille dine smagsløg. Vi har et lækkert udvalg af forretter, der består af alt fra det klassiske bruschetta til calamari frit eller antipasto italiano. Hvis du ikke kan vælge mellem de forskellige mundvandsdrivende forretter, kan du med fordel sammensætte din helt egen tapas og dele retterne med dit selskab. 

Har du lyst til en lækker salat med burratta, avocado eller balsamico glaze, kan du også vælge en af vores udsøgte salater med smag af Italien. En frisk og smagfuld salat kan både være lækker ved siden af de mere tunge retter eller som en ret i sig selv. Vi lover dig, at det ikke vil være kedeligt at bestille en salat hos os.

Hvis sulten er lidt større, har vi selvfølgelig også et nøje udvalg af pasta og pizza, som absolut heller ikke vil skuffe dig. 

Pizzaerne på vores spisested består af alt fra den velkendte klassiker, Margherita, til pizzaer med forskellige oste eller velsmagende råvarer såsom svampe, panchetta og grillede grøntsager. Alle pizzaer serveres med basilikum og jomfru olivenolie, som bringer de autentiske italienske smage ekstra meget frem. 

Vi serverer også fyldte pizzaer i form af en rullet pizza eller en calzone. Begge varianter serveres med fyld, der får mundvandet til at drive.

Blandt pastaretterne på menukortet finder du italienske favoritter som lasagne, spaghetti bolognese og spaghetti carbonara. Selvom disse retter måske tit står på menuen i hverdagen derhjemme, vil du blive overrasket over, hvor lækkert det kan smage med et autentisk, italiensk twist på vores spisested. 

Vi har også flere variationer af risotto, som man aldrig kan gå galt i byen med hos os. Vi har det italienske håndværk på plads og kan garantere dig en overvældende smagsoplevelse, uanset hvilken ret du vælger på menukortet. 

All you can eat and drink

Skal du ud og spise på en italiensk restaurant i Roskilde med et selskab på mere end fire personer, tilbyder vi en særlig menu i form af all you can eat and drink. Forkæl dig selv og dine gæster med al den pizza I kan spise og drik al den øl, sodavand eller husets vin, I kan. 

På 2 timer kan I hygge jer i vores varme og gæstfrie rammer i Roskilde for bare 325 kr. per person. Det er et perfekt koncept til en aften på et spisested med autentisk og velsmagende, italiensk mad i godt selskab. 

Du kan booke en aften med ‘all you can eat and drink’ gennem vores bookingsystem.

Her finder du os

Vores italienske spisested er beliggende centralt i Roskilde på Skomagergade 40, 4000 Roskilde, hvor du altid vil blive budt velkommen med et smil. Du finder restauranten på gågaden, tæt på Roskilde Station. Hvis du hellere vil nyde vores velsmagende mad derhjemme eller ude, tilbyder vi også take away og levering. 

Læs mere om Pizza Roskilde her.

Vores åbningstider

Kontakt os